Fesleğenli Kuşkonmaz Çorbası (+9 Ay)

Malzemeler
  • 7-8 dal kuşkonmaz
  • 1 adet küçük soğan
  • 100 g kemiksiz tavuk kalça
  • 1,5 su bardağı tavuk suyu
  • 1,5 su bardağı yoğurt
  • 2 yemek kaşığı zeytinyağı
  • ½ çay kaşığı fesleğen
Nasıl Yapılır?

Soğanı doğrayıp soteleyin.

Kuşkonmazları ince ince doğrayın.

Tavukları doğrayıp haşlayın.

Kuşkonmaz, tavuk suyu ve tavuk etlerini soğanlara ekleyin ve kuşkonmazlar yumuşayana kadar pişirin.

Yumuşadıktan sonra çorbanın içine azar azar yoğurdu ilave edin ve sürekli karıştırın.

Blenderdan geçirin ve fesleğeni ekleyin.

Paylaş