Karnabahar Pankek (+6 ay)

Malzemeler
  • 2-3 çiçek karnabahar
  • 2 tatlı kaşığı labne*
  • 1 yumurtanın sarısı
  • 1 yemek kaşığı kadar tam buğday unu
  • 1 yemek kaşığı zeytin yağı
  • ½ çay kaşığı kadar kabartma tozu
Nasıl Yapılır?

Karnabaharı buharda yumuşayana kadar pişiriniz.

Pişirdiğiniz karnabaharı rondodan geçirip sırasıyla yumurta, zeytinyağını ekleyip tekrar karıştırınız.

En son diğer malzemeleri ekleyip, karıştırıp tavada arkalı önlü kısık ateşte pişiriniz.


~ 210 kcal

*Labne peyniri alerjen bir besindir. 3 gün kuralına uygun olarak bebeğinize denetip alerjik reaksiyona neden olmadığından emin olduktan sonra tarifi uygulamalısınız.


Paylaş